2 Опаковане. Лепкава Монтиране на стена за кръговото движение на Камерата и Околовръстен Вътрешната Камера, регулиращи се на 360 Градуса Безвинтовой Категория за Ва?

2 Опаковане. Лепкава Монтиране на стена за кръговото движение на Камерата и Околовръстен Вътрешната Камера, регулиращи се на 360

BGN 9.59

Новинка

Налично за поръчка

Съвместим с - е Предназначен за кръговото движение на камерата и околовръстен вътрешната камера, също така е подходящ за камера Eufy, камери Roelink Argus, камери Arlo и други камери със стандартна резба отвор 1/4.Инсталирайте, където искате - тези гъвкави скоби за закрепване позволяват да закача кольцевую камера на таваните или стените, гъвкаво позиционируя камерата навсякъде. 2 Начина на инсталация - В комплекта са включени здрава тиксо 3 M VHB, която е изключително трудно да се премахне ръчно. (Забележка : стикер от 3 M, предназначени само за гладки повърхности, като плочки, метал, стъкло или ламинат, моля, използвайте винтове, предлагани за друг вид повърхност.). въртене на 360° - лесно да се регулира и може да се завърта на 360 градуса с наклон 90 градуса, което ви позволява да настроите камерата под правилния ъгъл.Използване на закрито и на открито - Подходящ за градина, стените отвътре и отвън и т.н. Просто го поставете на широко и на високо място, като ъгъл или покрив, за да получите по-широка визия.

Те също купуват с този продукт

Система за колички PROAIM Swift с 12-метровата пряка пътека (P-SFT-DT-12) Новинка
Система за колички PROAIM Swift с 12-метровата пряка пътека (P-SFT-DT-12)

ЗДРАВА И ГЛАДКА КОЛИЧКА ЗА КАМЕРА предоставя динамични снимки и издържа на натоварване до 159 кг / 350 паун

BGN 291.19