Универсален Монтаж за камера за Видеонаблюдение USIDAE, Скоба IP камери, Алуминиева сплав За Вътрешно Външно Стенни стойки монтаж на таван, Отточна тръба на шарнирна в?

Универсален Монтаж за камера за Видеонаблюдение USIDAE, Скоба IP камери, Алуминиева сплав За Вътрешно Външно Стенни стойки монтаж

BGN 8.78

Новинка

Налично за поръчка

✅【Водоустойчив】Водоустойчив Вътрешен Външен Монтиране на Стена Притежателя Поставка за IP Камери за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ. ✅【Изберете настройката】 Той е изработен от здрав алуминиев материал, който не ръждясва в продължение на дълго време.Товароносимост до £ 17. ✅【Многовидовая регулиране с възможност за завъртане】 горния дизайн, предназначени за различни ъгли. Защита с възможност за регулиране на ъгъл 180 градуса, показва голям преглед за камерата. ✅【Лесна инсталация】Лесна за употреба и инсталиране на винта за регулиране на степен, а другата е безплатно или поставяне на притежателя. ✅【Функция】Универсална скоба за камерата и осигурява по-голяма гъвкавост за творчески вътрешни и външни приложения, за ъглов монтаж, дори и за ъгли и в близост до прозорците и т.н. Цвят : 1 опаковка.

Те също купуват с този продукт

Система за колички PROAIM Swift с 12-метровата пряка пътека (P-SFT-DT-12) Новинка
Система за колички PROAIM Swift с 12-метровата пряка пътека (P-SFT-DT-12)

ЗДРАВА И ГЛАДКА КОЛИЧКА ЗА КАМЕРА предоставя динамични снимки и издържа на натоварване до 159 кг / 350 паун

BGN 291.19