Здрав Калъф За Зъбни Протези, Усъвършенстване на Кутия За Зъбни Протези, Калъф За Фиксатор Четки За Зъбни Протези, Вана За Чаши За Зъбни Протези, Контейнер За Зъбни ?

Здрав Калъф За Зъбни Протези, Усъвършенстване на Кутия За Зъбни Протези, Калъф За Фиксатор Четки За Зъбни Протези, Вана За Чаши

BGN 32.32

Новинка

Налично за поръчка

【Високо качество и трайност на】 Нашата висококачествена кутия за зъбни протези помага да се поддържа високо ниво на хигиена на зъбни протези, осигуряване на чисто място за съхранение на вашите зъбни протези или изкуствени зъби, фиксаторов, спортните, или спортни защитни капачки.Нашият здрав калъф за протези и дава възможност за удобно носене на протези навсякъде и предотвратява случайни щети при работа. 【Фланец и лесен за почистване дизайн】 Предпазва от влага, прах или прах.Поддържайте високо ниво на хигиена на зъбни протези, осигуряване на чисто място за съхранение на вашите зъбни протези или изкуствени зъби, фиксаторов, спортните, или спортни защитни капачки. 【Кошница за халки За по-лесно капания и сушене 】Калъф за фиксатор четки за зъбни протези идва с подвижна кошница за гаргара, която помага за изплакване на протези, а след това помага на вливане и избърса ги, не разливане на течност където и да било другаде.Вътре в кутията достатъчно място за съхранение на капеща течност, събрана с зъбната протеза. 【Нетоксичен и екологичен】Огнеупорни, здрав и издръжлив материал, сигурна чаша, за да се накисва вани за почистване на зъбни протези. 【Многофункционален дизайн】чудесно за контейнер за защита на зъбите, калъф за определяне, контейнер за вставных на зъбите, контейнер за защита на устата, пречистване на нощен защита, пречистване на invisalign, пустышек, прорезывателей, висококачествени деликатни орнаменти, визии за венците, защитниците от привеждане в съответствие хапят, нощни защитници, ортодонтски апарати и чанти за зъбни протези,Продуктът е невероятен подарък за възрастните хора в семейството, деца, или за всякакви пътници, тъй като траен кутия за съхранение.Цвят : Тъмно син.

Те също купуват с този продукт

Lippert Components - 421484 Тъчпад за изравняване на TT с наземното на горивото Новинка Разпродажба
Lippert Components - 421484 Тъчпад за изравняване на TT с наземното на горивото

Черна тъчпад за различните системи за изравняване.В комплект с функция за автоматично изравняване.Дубл

BGN 199.49
Засегнатата Тейлър Суифт Засегнатата Тейлър Суифт, 1,0 Грама Новинка
Засегнатата Тейлър Суифт Засегнатата Тейлър Суифт, 1,0 Грама

Стартира дизайн дом Тейлър Суифт през 2011 година Той разполага с цветен плодов аромат.Нотки на кехлибар,

BGN 13.16
Твърд анодизиран Антипригарная горещ Viking с комплект за рязане на Състезания и БОНУСИ Новинка