Голям комплект оборудване за легла Мърфи - Легло за стенен шкаф с дървен САМ, Лесна за сглобяване, Направено в САЩ, Напълно хоризонтално)

Голям комплект оборудване за легла Мърфи - Легло за стенен шкаф с дървен САМ, Лесна за сглобяване, Направено в САЩ, Напълно хоризонтално)

BGN 25.52

Новинка

Налично за поръчка

3x Напълно Илюстрирани Пошаговых ръководство. 1x Найлонов Быстросъемный Каишка За Матрак.Приложен быстросъемный регулируема найлонов колан за матрак надеждно предпазва вашият матрак е на място. 2 листа материал 1/4 инча за фундаменти на матрака.Произведена в САЩ газопоршневая система easy-lift, която дава възможност за лесно отваряне и затваряне на легло, по-качествена и много по-здрав от традиционните кутия система. 4 листа шперплат 3/4 от инча или древесностружечной плочи.Влизане в комплект обзавеждане и покрит с прахово покритие, така че вашата стенни легло ще изглежда по най-добрия начин, докато я имате.Легла Мърфи, също така наречените скрити легла или шкафными легла, ви позволяват да спестите ценно място във вашата къща за гости стая, спалнята, офиса, мазе, стая в общежитие или в апартамент.Универсална завъртане на долната плоча и самоблокирующаяся външна завъртане на плоча улесняват създаването и елиминират необходимостта от сложни измерения (в сравнение със сложни C-образна лети скоби конкуренти). *Дърво и матрак в комплекта не са включени. 2 Самоблокирующиеся Външни Въртяща Се Плоча. 2x-ниска категория 2 в 1/завъртане на плоча.Детайли на оборудване, произведени в Северна Америка с помощта на най-добрите производствени процеси, осигуряващи безпроблемна работа в продължение на целия срок на служба.Включва в себе си няколко сверхпрочных сгъване на краката от квадратна тръба, които са удобно подредени в шкаф за легла и се крият, когато леглото не се използва. 2 Лесно поднимаемых газови пружини (бутала)2-група 2 в 1/завъртане на плоча 2x Самоблокирующиеся въртяща се плоча 2x Сгъваеми крака с квадратна тръба за тежки условия на работа 1x Найлонов Быстроразъемный каишка За матрак 1x Всички съоръжения, включително Шестостенния ключ 3x Напълно Илюстрирани инструкции стъпка по стъпка ръководство.Включва газопоршневую система easy-lift, която дава възможност за лесно отваряне и затваряне на легло за ежедневно или случайно се използва в продължение на целия си живот.

Те също купуват с този продукт

Бележник за пръстови отпечатъци без мастило ExcelMark (1) Новинка
Бележник за пръстови отпечатъци без мастило ExcelMark (1)

Компактен тампон за печат, съдържа специален оцветяване на решение, което лесно да се изтрият.Подложки

BGN 5.51
Ротор на задната дисковата спирачка ACDelco Silver 181321A Новинка
Ротор на задната дисковата спирачка ACDelco Silver 181321A

Изработен е от няколко сплави за подобряване на разсейване на топлината и на производителността.Мелниц

BGN 20.24
Хидравличен Спирачен Маркуч Dorman H381186 Новинка
Хидравличен Спирачен Маркуч Dorman H381186

Директен заместител на хидравличен спирачен маркуч зависи от областта на приложение.Качествена констр

BGN 16.14