Инфрачервен термометър SOVARCATE Цифров ИНФРАЧЕРВЕН Лазерен Термометър Температурата на пистолет Аларма за висока и ниска температура на -58°F~1112°F Датчик за температу?

Инфрачервен термометър SOVARCATE Цифров ИНФРАЧЕРВЕН Лазерен Термометър Температурата на пистолет Аларма за висока и ниска температура

BGN 14.95

Новинка

Налично за поръчка

!Термометър се използва само за промишлени и битови кухня, автоматично / електрически поддръжка. ►【 По-практични функции】 цветен LCD екран с подсветка може да разпознае данни от пръв поглед; Функция МАКСИМАЛНИ / държани данни; избор на осветление; превключвател блок (° C / ° F); Индикатор за разреждане на батериите и 30 секунди, автоматично изключване функция (включително батерията).[Не Е За Човек].Преместване на измервателен пистолет на измерена обект, се фокусира и натиснете спусъка, за да започнете измерването. 1 * Опаковъчна кутия. ►【 Регулируема излучательная способност и температурна аларма】Диапазон излучательной способност е 0,1-1,0, можете да регулирате излучательную способност в зависимост от различните материали за най-точно измерване на морето. ►[100% гаранция за връщане на парите] гаранция 2 години и безплатна техническа поддръжка са осигурени. 1 * Ръководство на потребителя.При надвишаване на висока / ниска температура на дисплея светва червена светлина, с аларма. С нашата модерна инфрачервена лазерна технология, това вече не е проблем.Инфрачервен лазерен термометър SOVARCATE-това е бесконтактное устройство за измерване на температурата.Нашият инфрачервен термометър използва инфрачервена радиация от обекта за определяне на температурата на повърхността.можете да получите?. ►【Приложение : използват се за измерване на температурата на повърхността на неодушевени предмети】 за готвене, печене, готвене на скара, замразени храни, пържени храни, ремонт на автомобили, поддръжката на дома, насаждения, винопроизводство, измерване на температура на вода , уреди за измерване на температура, адаптер и т.Това дава възможност за бързо и безопасно дистанционно измерване на температурата на недостъпни повърхности в продължение на 0,5 секунди при запазване на точността на данните.►【 Висока инжекция и многоточечная индикация】Инфрачервено измерване на температура е 12 точки, обозначени с лазер, време за реакция 0,5 с висока точност ± 2%, което осигурява по-точно температурата на повърхността на обекта. [Не е приложимо към хората].Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, за да ви спести време и да се гарантира, че всеки клиент получава един напълно нов продукт, така че по стария начин не трябва да се върнете продукт, възползвайте се от 100% от услуга за връщане.Това не е термометър на тялото и не може да се измери температурата на човешкото тяло.Обикновено искате да определят температурата на повърхността на обекти, като например електрически печки, нагреватели, фурни и т.Вграден лазерен позиционер, моля, не целитесь в очите.

Те също купуват с този продукт

12 SS Циферблат Термометър за Домашно Приготвяне на Чайника чайникът Новинка
12 SS Циферблат Термометър за Домашно Приготвяне на Чайника чайникът

12" дължина.Скоба от неръждаема стомана за закрепване на чайнику за варене.Подходящ набор от варене (0220 г

BGN 34.00