Набор за пробиване на ноктите 4 бр. на Плоча за пробиване на нокти с цветни листа Шаблон изображения с прозрачен печат и стъргалка за Декорация Кристали за нокти, Ма?

Набор за пробиване на ноктите 4 бр. на Плоча за пробиване на нокти с цветни листа Шаблон изображения с прозрачен печат и стъргалка

BGN 20.24

Новинка

Налично за поръчка

Набор за пробиване на ноктите включва : 4 бр. правоъгълна метална плоча за пробиване на ноктите, 1 комплект прозрачен печат и скрепер, 1 кристал за нокти.Шаблон за нокти : плоча са изработени от неръждаема стомана.имайте повече от 80 различни дизайни, дантела, цвете, гарван, геометрия и короната, за да се гарантира вашия уникален опит в изкуството на ноктите.Кристали за нокти : кристали с равна заден панел 12 цвята.Подходящ за украса на ноктите, може да се прилагат и за diy,грим на очите, боди-арт и телефон и т.н. моля, Обърнете внимание : Моля, използвайте професионален лак за нокти.Някаква обикновена полиране твърде тънка, за да може да се види или да се разсрочи.моля, разберете.Подходящ за : професионално ноктите художник ( ноктите салон/спа център-салон за нокти ) или ежедневна домашна употреба.Може да се прилага върху естествени нокти/ изкуствени нокти/акрилни нокти лак/UV гел за нокти За начинаещи, моля, моля, прочетете инструкциите за штамповке или вижте видео по штамповке, за да практикуват своето умение в продължение на дълго време.Подходящ за професионална употреба в маникюре за нокти, се изисква известно умение в изкуството на ноктите.За начинаещи трябва да се вгледате внимателно урок. модел на правоъгълник, 4 бр. 1 комплект за пробиване и скрепер. 1 планински кристал за нокти с колесиком.Как да използвате (моля, използвайте лак за щамповане на ноктите) : . 1) Свалете защитното синята лента с плоча. 2) Нанесете основен слой или обикновен лак за нокти. 3) Нанесете штемпельный лак за нокти на предпочитания от вас дизайн. 4) Направете стъргало наклоненным на 45 градуса и по-бързо премахване на излишните лак за нокти от вътрешната страна на нашата страна. 5) Незабавно да изберете дизайн с помощта на печата, с помощта на движение на търкаляне. 6) Нанесете фигура на вашия нокът, с помощта на движение на търкаляне. 7) Поставете горния слой за по-дълъг период за резултата.

Те също купуват с този продукт