Портативен вход за транзистор DIY Мини-заваръчни машини за хлътва Заваряване Метално Обзавеждане за хлътва Заваряване с LCD екран за Заваряване на Ленти с дебелина о?

Портативен вход за транзистор DIY Мини-заваръчни машини за хлътва Заваряване Метално Обзавеждане за хлътва Заваряване с LCD екран

BGN 42.38

Новинка

Налично за поръчка

Контролер управлява от микрокомпютър с един чип, и изходен импулс е точно, за да се гарантира качеството на заваряване.Използване на режим на автоматично контактна заварка, като поддържа интерфейс ръчно стартиране, вие можете да избирате в съответствие с вашите собствени използване.Богат избор на източник на енергия за заваряване : източник на захранване от литиево-йонна батерия или акумулатор 12 V. С LCD дисплей и може да показва параметрите на заваряване.Контролера е предназначен предимно за заваряване на ленти от никелиран стомана с дебелина от 0,1 mm до 0,15 mm. Заваряване с дръжка и входяща линия са свързани с U‑образна лети клеммами студено пресоване, което е удобно за демонтиране и замяна.Спецификация : Тип елемент : Точкова заварка Материал : Метал Цвят : Червен+син+черен Дължина на входната линия : Прибл. 20 см / 7,87 инча Дължина пера за заваряване : Прибл.30 см / 11,81 инча Тегло : Прибл.210 г/7,4 унции Батерия : литиева батерия(не е включена в комплекта) Количество : 1 Комплект Инструкции за употреба : 1 : захранване Контролер идва с мощност тел 10 AWG с дължина 20 виж Един край е обжат U-образна клеммой, а другият край не е обработен.Включете гофрирани U-образна клема на основание терминал за въвеждане на управление на мощността, а на другия край се обработват в съответствие със собствен източник на захранване.Не свързвайте отрицателния електрод погрешно. 2 : Включване и изключване Под контролния панел се намира ключа за захранване.След натискане изчакайте 3 секунди.След това като сигнал да се изгубите, ще светне LCD дисплей, изтеглянето приключи.Натиснете ключа за захранване отново, за да изключите. 3 : Описание на екрана и настройка на параметрите. 4 : Заваряване Дръжте заваряване болт в чистота.Ако заваряване болт полирана до кръгла глава, заваряване ефект може да бъде подобрено.Има ръчен и автоматичен методи.Избор на батерията : 1 : 12 v акумулатор от 25 до 40 А * Ч, изисква по-добра производителност и ниско вътрешно съпротивление. 2 : литиева батерия модел самолет с капацитет от 4000 до 6000 ма от 45 до 60 ° C. литиево-йонна батерия с капацитет от 3 до 35 Ah капацитет от 12 Век материали за Заваряване : Заваряване никелиран стоманени ленти с дебелина 0,1~0,12 мм Настройка на енергия : Енергия, трябва постепенно да се увеличи с 01, а максималният не може да надвишава 50. Превишение на горните условия може да доведе до увреждане на контролера.Списък с пакети : 1 x контролер 1 Двойка от заваръчната дръжки 1 Чифт ред на въвеждане на храните(червено и синьо) 1 x Мъжки достъп до източник на енергия Забележка : Само комплект хлътва заваряване, не включва други демонстрационни аксесоари на снимката.

Вид на продукта: Устройство За Точката На Заваряване
Материал: Метални
Цвят: Червен+Син+Черен
Дължина На Входния Линия: На около 20 см / 7,87 инча
Дължина Пера За Заваряване: На около 30 см / 11,81 инча
Тегло: Около 210 г/7,4 унции
Батерия: литиева батерия(Не е Включена в комплекта)
Брой: 1 Комплект
Указания за употреба:
1: Захранване
Контролерът се предлага с входен тел 10AWG с дължина 20 виж Един край е обжат U-образна клеммой, а другият край не е обработен. Включете гофрирани U-образна клема на основание терминал за въвеждане на управление на мощността, а другия край-proc :
2: Включване и изключване на
Под лентата за управление се намира ключа за захранване. След като натиснете бутона, изчакайте 3 секунди. След това като сигнал да се изгубите, ще светне LCD дисплей и изтеглянето приключи. Натиснете ключа за захранване отново, за да изключите. :
3: Описание на екрана и настройка на параметрите.
4: Заваряване
Дръжте заваряване болт в чистота. Ако заваряване болт полирана до кръгла глава, заваряване ефект може да бъде подобрено. Има ръчен и автоматичен методи. :
Избор На Батерията:
1: 12 акумулатор от 25 до 40 Ah, изисква по-добра производителност и ниско вътрешно съпротивление.
2: Литиева батерия за самолети модели от 4000 до 6000 ма от 45 C до 60 C 3 мастни киселини.
3: литиева батерия с капацитет от 30 до 35 Ah 12 V.
Материали за заваряване:
Заваряване на ленти от никелиран стомана с дебелина 0,1~0,12 мм :
Настройка На Енергия:
Енергията трябва да се увеличава постепенно с 01, а максималният не може да надвишава 50. :
Превишение на горните условия може да доведе до увреждане на контролера. :
Списък на пакетите:
1 х Контролер :
1 Чифт заваръчната дръжки :
1 Чифт входната линия на захранване(червен и син) :
1 х Включете Достъп до Хранене :
Забележка: Само комплект хлътва заваряване, не включва други демонстрационни аксесоари на снимката.

Те също купуват с този продукт

Мъжка бейзболна обувки New Balance 4040 V5 от метал Новинка
Мъжка бейзболна обувки New Balance 4040 V5 от метал

Изберете Размер, за да видите политика на връщане на стоката 100% синтетика.Внесен.Гумена подметка.Синтет

BGN 19.99
Баллистол Многоцелеви аерозолни Без CFC Смазочен Пречистване на Защитно средство 6 грама, на 3 опаковки Новинка Разпродажба
Горещо гоночное алуминий волан с неподвижна връзка с серворукой 25 тона, HRAAON48SH25 Новинка
Стърлинг 6 мм в Гърдите кабел Перселла - 20 Новинка
Стърлинг 6 мм в Гърдите кабел Перселла - 20

Рейтинг на MBS (кг) : 2,810 Рейтинг на MBS (кН) : 12,5 За сложен за възстановяване след двеили трехточечного повдиг

BGN 11.19
Intermatic T30404R контролен Панел Басейн/Спа 2xT104M, Цветен Новинка
Intermatic T30404R контролен Панел Басейн/Спа 2xT104M, Цветен

РЪЧНА КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ.Дължина на опаковката : 17,5 инча.Ширина на опаковката : 12,25 инча.Височина на опаковк

BGN 26.16
Обратна връзка Спортна Стойка За Ремонт на Свръхлеки Велосипеди (Червен) Новинка
Обратна връзка Спортна Стойка За Ремонт на Свръхлеки Велосипеди (Червен)

конструкция бутам затягане на 360° осигурява лесен достъп до всяка част на вашия велосипед.Анодизиран ал

BGN 29.68