Пресевни Тави за пъзели с капак Сгъване 9 x 9 Сортировач Пъзели Черни Аксесоари за Пъзели за съхранение за възрастни Организатор Побира до 1500 Парчета Настолна Спест?

Пресевни Тави за пъзели с капак Сгъване 9 x 9 Сортировач Пъзели Черни Аксесоари за Пъзели за съхранение за възрастни Организатор

BGN 23.16

Новинка

Налично за поръчка

Тави с размер 9 х 9 см с капак - 8 штабелируемых тави за пъзела за организиране на вашите парчета подреждане на пъзел.Повече никакви любопитни котешки лапи и падане от ръба на масата си пъзел.Лесно отделяемые тави - Титуляр на пъзела за по-голям размер може да побере до 1500 парчета.Един Размер тава : 9" x 9" x 3/4".Въже за любителите на пъзели - Спестяване на време и пространство, за любителите на пъзели, които са сортирани!.Гладката повърхност на вътрешността на тавата - лесно да преместите пъзел парчета. Комплект от 8 тави с капацитет до 1500 части - За подреждане на пъзел от 1000 части на крайния размер 20" х 27" може да се използва 4-5 тави за съхранение на всички части ( няколко слоя ).С Капак!Запиши си парчета на пъзела от любопитни лапите на котката.Размерът на всяка тава : 9" x 9" x 3/4".Побира до 1500 парчета. 8 Композиране тава с капак.Гладка повърхност на тавата - лесно да преместите вашите продукти. 9" x 9" - повече, отколкото оригиналните бели таблички.Подходящ повече информация. 8 Тави за съхранение на всичките си елементи.Сортиране по цветове, форма или ръбовете.Чудесен подарък за всички любители на пъзели.С трайно покритие.Леко сгънете, за да се спести място.Съхранявайте всички части в техните корита.Подходящ дори и за по-голямо количество части от оригиналните бели пресевни корита. Размер лека химикалки 9" x 9".Не е твърде малки, не твърде голям.Могат да се поберат до 1500 парчета.Повече никакви любопитни лапите на вашите парчета от пъзела.Място за съхранение на всичките ви неща.Няма фигури, падащи на вашата маса!.Крайния Размер на пъзела : 27,6" x 19,7".Ярки цветове.Направете чудесен подарък за всички любители на пъзели.Размер : 25 х 32"е Лесно да се движат дъска - пъзел - Лесен войлочный мат-пъзел с капак и футляром за съхранение - Повече не трябва да се пропуска парчета с повдигнат край - да се Съхранява на парчета от пъзела на дъска-пъзел.Крайния Размер на пъзела : 27,6" x 19,7"Ярки цветни слотове с бонбони!Направете чудесен подарък за всички любители на пъзели.

Те също купуват с този продукт

Игра Бъфало - Малки Мехурчета - Пъзел От 1000 Части Новинка
Игра Бъфало - Малки Мехурчета - Пъзел От 1000 Части

Съдържа пъзел от 1000 части.Крайният размер е series 26.75 х 19,75 инча.Пълноцветен бонус плакат, включени за подп

BGN 11.96
Paper House Productions Магьосникът от Оз Злата вещица на Запада Пъзел от 500 части Новинка
Paper House Productions Магьосникът от Оз Злата вещица на Запада Пъзел от 500 части

Озадачени, опитвайки се да намерят забавна, вълнуваща и забавна семейно занимание или начин да се успок

BGN 8.79
GEAR ТОПКА от Меффертса Експрес куб Скорост куб 3x3, Игри за един играч Пъзел Новинка
GEAR ТОПКА от Меффертса Експрес куб Скорост куб 3x3, Игри за един играч Пъзел

СЕМЕЕН ФАВОРИТ : това е фантастична игра пъзел за семейства, тъй като тя може да се прилага за широк спек

BGN 19.99
Основни моменти от Първите Ми Скрити Снимки 2021 4-набор от Книжарницата Новинка
Основни моменти от Първите Ми Скрити Снимки 2021 4-набор от Книжарницата

Колекция от 2021 година, сега е на разположение!.Ако имате малки деца, които искат да се насладят на скрити

BGN 15.98