[2] в 7-дневен Открит Дигитален програмируем таймер BESTTEN с часове и бутон, Таймер за обратно отброяване от Здрач до Зори с 3 заземленными контакти, ключове, Черен, Посо?

[2] в 7-дневен Открит Дигитален програмируем таймер BESTTEN с часове и бутон, Таймер за обратно отброяване от Здрач до Зори с

BGN 20.79

Новинка

Налично за поръчка

Точни цифрови часовници също имат 7 дни от седмицата, която ви позволява да програмирате на точното време и в различни дни за до 20 точните събития за включване и изключване.Случайна функция включва светлини в различно време всеки ден в продължение на 30 минути, създавайки илюзията, че някой е у дома.Режим за обратно отброяване дава възможност за инсталиране на еднократна обратно броене, след което таймер автоматично превключва на нормалната функция на часа.Вградена резервна батерия поддържа часовник и програмиране в продължение на повече от 100 часа след прекъсване на захранването или изключване от мрежата.Лятното часово време е бърза корекция между преминаването към лятно часово време и стандарт на времето, не е необходимо да променяте часовници на всеки 6 месеца. 2 Контакта за заземяване, идеални за екстериорно осветление и празнични украси.Построен, за външна употреба със здрав корпус от поликарбонат, защитени от атмосферни влияния тюлени, които позволяват безопасно да издържа на лошото време. 6-инчов кабел SJTW 14 AWG с плосък приставка адаптер. 15 A/125 В/1875 W за обща употреба, 10 A/1250 W за карбид, 1/2 с. л., TV 5, 125 В. е Сертифициран ETL.Всеки външен таймер Bestten проектирани така, че да издържат на тежки условия на открито, като се започне с най-ярки и горещи дни в пустинята и завършвайки с тежки студените канадски зими.Използвайте в затворени помещения и на открито за осветление на двора, осветление на двора, празнични украси и още много други.Благодарение на списъка с ETL и най-добрата подкрепа в бизнеса, можете да разчитате на най-добрите таймери за външно осветление.

Те също купуват с този продукт

Теглене на кабели CARBEX OBDII с Блок захранване за GM Chevy LS LS1 Gen III Новинка
Теглене на кабели CARBEX OBDII с Блок захранване за GM Chevy LS LS1 Gen III

➤Благородна послепродажная продукти ➤Оборудване : за GM LS1, Колан за програмиране Gen III; Позволява да про

BGN 47.60
YXQ 10 Двойки JST 2-пинов Конектор-Конектор 22AWG Червен Черен 150 мм Тел за RC-Батерии Новинка
Основата лампи BLLNDX 5ШТ Водоустойчива Черна Изход за лампи с гъвкави проводници 250В, 6A Новинка
Интерфейс Metra GMOS OnStar за системи за GM, многоцветен Новинка
Интерфейс Metra GMOS OnStar за системи за GM, многоцветен

Интерфейс On Star за увеличените системи на GM.Възможност за обновяване на USBкабина (продава се отделно);Под

BGN 57.59
WeMo Smart Switch Plug, работи с Алекса Новинка
WeMo Smart Switch Plug, работи с Алекса

Работи с Алекса, за да гласово управление (устройство Алекса продава се отделно).Wemoтова е проста автомат

BGN 19.99
Универсален тел OOK 50143, 1 пакет, Сребрист Новинка
Универсален тел OOK 50143, 1 пакет, Сребрист

Използвайте в проектите направи си САМ " или всяко друго място на работния дома, градината или ферма.здр

BGN 5.98