Комплект за укрепване на захващане на XonyiCos (7 опаковки), Тренажор за тренировка на предмишницата,Регулируема Упражнение за захващане, Симулатор за силата на пръсти?

Комплект за укрепване на захващане на XonyiCos (7 опаковки), Тренажор за тренировка на предмишницата,Регулируема Упражнение за

BGN 10.32

Новинка

Налично за поръчка

【Лесно регулируемо съпротивление】 Лесно регулиране на съпротивлението от 22 до 132 паунда, колкото е необходимо.Тегло ръкохватки за ръце осигуряват по-голямо разнообразие на тренажор за ръце.Идеален за всички, които искат да се обучават на ръката , китката и пръстите си, като Спортисти, спортни, фитнес-треньори, фитнес, музиканти. 【Рехабилитация обучение】 Използването на това устройство за тренировка на ръцете всеки ден при травми на ръцете, ревматоиден артрит, артрит, кистевом тунел, тендините, операция на лакътя и сухожилия ефективно. 【Ергономичен дизайн】 Подходящ за всички възрастови групи и е подходящ за всички размери ръце.Идеален ръчно заснемане за скалолаза, китарист, барабанист, борец или стомна за софтбол.Нашия симулатор за укрепване на захващане за ръцете и инструменти се доставят с удобна чанта за съхранение, която може да вземете със себе си на всяко място, поставете във фитнес чанта или да се използва по време на офис на срещата. 【Комплект за тренировка на Силата на Сцепление】 Комплект за тренировка на ръцете включва общо 7 опаковки : 1x Умен захват за ръцете, 1x Укрепитель за китките, 1x Симулатор за отпечатъци, 2x Ленти съпротива за разтягане на пръстите, 1x Пръстен за усилване на улавяне улавяне, 1x Топката за облекчаване на стреса.Тези продукти могат да ви помогнат да се укрепи и да се обучават на ръката, пръстите, китките, лактите и предмишницата. 【Идеалното Ръчно Тренажерное обзавеждане】 Сила симулатор за захващане на ръцете и укрепитель за улавяне на китките отличен за спортисти,музиканти,масажисти,играчи на голф,катерачи,тенис играчи,армрестлинга и други.

Те също купуват с този продукт

има пассакалья? - Пътна Чаша От Неръждаема Стомана 14 унция, Среброто Новинка
има пассакалья? - Пътна Чаша От Неръждаема Стомана 14 унция, Среброто

ЗДРАВ И ИЗДРЪЖЛИВ Нашата здрава пътна чаша от неръждаема стомана с тегло 14 грама идеален за всички видо

BGN 21.59
Сискийоу NFL Гъвкава Гумена Ключодържател Новинка
Сискийоу NFL Гъвкава Гумена Ключодържател

Официално лицензиран лицензополучателят на продукта : Обтегач Siskiyou.Набор от 16 теми : 4 вилици, 4 ножа, 4 го

BGN 2.39
LOOKEE Arm Workout EMS Тренажор, Електрическа симулатор за мускулите на ръцете и дланите. Новинка Разпродажба