Съединител Malida Quick Push to, Фитинг за водопроводна тръба Външен диаметър на тръбата 1/4 инча x Външния диаметър на тръбата 3/8 инча ,Директен Монтаж, системи за водоснабдя?

Съединител Malida Quick Push to, Фитинг за водопроводна тръба Външен диаметър на тръбата 1/4 инча x Външния диаметър на тръбата

BGN 6.32

Новинка

Налично за поръчка

Быстроразъемный съединител 3/8" x 1/4" с тръбите засаждане, Уменьшающий пряка връзка,опаковка от 10 броя. Свързване и изключване бързо и лесно, без никакви други инструменти,100% без течове, 100% подходящо за повторна употреба.Материал : POM(Полиоксиметилен), Фитинг за Водопроводна тръба От найлонов плик, Пластмаса.Области на приложение включват : Пречистватели на вода,филтър за вода,система за бутилиране на напитки, хладилник, машина за приготвяне на лед и т.н. Фитинг осигурява по-лесно работна среда в затворени пространства, одобрени за инсталиране на стена и елиминира необходимостта от провеждането на горещи работа е на място.Притискателния пластмасов фитинг за свързване на пластмасови, медни и CPVC тръби.Монтаж може да бъде намалена с около 40 на сто в сравнение с традиционните методи на закрепване.

Те също купуват с този продукт

Бренан 2408-06 Стоманена Фитинг JIC с Расклешенной с шнорхел, Мъниче, 3/8 Новинка
Бренан 2408-06 Стоманена Фитинг JIC с Расклешенной с шнорхел, Мъниче, 3/8

Капачка за затваряне на края на тръбата или монтаж.Фитинг има расклешенный JIC съединител за свързване к

BGN 59.92
LASCO 19-6501 Директен Спирателен кран Притискателния Фитинг с външна тръба 1/4 инча, Пластмаса Новинка
Vis Месинг фитинг за факельной тръба SAE 45, Монтаж, 1/8 x 1/8 (Пакет 1) Новинка
Vis Месинг фитинг за факельной тръба SAE 45, Монтаж, 1/8 x 1/8 (Пакет 1)

Щуцер за свързване и изключване две тръби, е полесно, отколкото съединители.Този фитинг има 45градусное

BGN 6.39