Изсушаване за изсушаване на цветя TruDRY UP- [5 ЛИРИ], С посочване на цвят, за многократна употреба Суха Силикагел за цветя Силикагел, Силикагел за сушене на цветя, С посо?

Изсушаване за изсушаване на цветя TruDRY UP- [5 ЛИРИ], С посочване на цвят, за многократна употреба Суха Силикагел за цветя Силикагел,

-101 %

BGN 23.92

Новинка

Налично за поръчка

[Високо качество] - Тънък crystal по-малко от 1 мм, за да се избегне излагане на физически вещества върху листа. [Нетоксичен]- Няма Синьо Силикагел, Използвайте оранжев Силикагел за задаване на цвят, без Cocl2. [Повторно]-Активиране на силикагел с помощта на микровълнова печка или фурната, когато оранжев цвят се променя в зелен. [Здрава опаковка]-Детска защитна опаковка с цип, осигуряваща сигурност и свежест. [Цветова индикация]- Силикагел за сушене на цветя с аромат на портокал нетоксични показател, Показва, че мъниста могат да реагират с помощта на микровълни.TD-FD-5. Нетоксичен.Няма Синьо Силикагел.ТруДРИ Използвайте оранжев силикагел за задаване на цвят.Висококачествен тънък crystal по-малко от 1 мм, за да се избегне излагане на физически вещества върху листа.Нетоксичен : Не съдържа синьо силикагел, ТруДРИ Използва Оранжево Силикагел за задаване на цвят, не съдържа Cocl2.За многократна употреба-Активиране на силикагел с помощта на микровълнова печка или фурната, когато оранжев цвят се променя в зелен.Детска защитна опаковка с цип за сигурност и свежест.Детска защитна опаковка с цип за сигурност и свежест.Съдържа кристали, сочещи към влажността, които при насыщении стават тъмно зелени, което позволява лесно да се определи, дали е необходимо да се зарежда или да се замени силикагели.Пече се силикагел в рамките на 0,5~2 часа при температура 200~250 F във фурната.Нанесете тънък слой силикагел в плитък тава за печене.Времето за печене ще варира в зависимост от броя на силикагел.Режим на размразяване в продължение на 10 минути в микровълнова печка.Висококачествен фин кристал с диаметър по-малко от 1 мм, за да се избегне излагане на физически вещества на листенца, Не е токсичен : Няма синьо силикагел, ТруДРИ Използва оранжево силикагел за индикация на цветовете, Cocl2-Може да активирате отново на силикагел с помощта на микровълнова печка или фурната, когато оранжев цвят се променя в зелен.Детска защитна опаковка с цип за сигурност и свежест.

Те също купуват с този продукт

Етикети с цветово кодиране Ейвъри, 0,75 инча, Кръгли, Брой от 315 (6167) Новинка
Етикети с цветово кодиране Ейвъри, 0,75 инча, Кръгли, Брой от 315 (6167)

Свалящ Етикет С Цветово Кодиране, Диаметър 3 / 4 Инча, В Продуктова Гама, 315 Бр.Отбележете вашите важни обе

BGN 4.41
Мъжки водоустойчив туризъм обувки Vitesse Fasttrack Columbia за мъже Новинка
Мъжки водоустойчив туризъм обувки Vitesse Fasttrack Columbia за мъже

Внесен.Гумена подметка.ВОДОУСТОЙЧИВ ОБУВКИ : мультиспортивная обувки Pinnacle, благодарение на нашата усъв

BGN 52.78
Мъжки водоустойчив кроссовка North Face Ultra 109 (Широк) Новинка
Мъжки водоустойчив кроссовка North Face Ultra 109 (Широк)

Внесен.Гумена подметка.ИДЕТЕ, ПРОСЛЕДЕТЕ.Отлично работи при всякакви условия и достъпни в разширен мащ

BGN 95.14
Превключвател на налягане въздушен Компресор Постене Клапан за Hitachi 882-609 PS104PPL Push Новинка
Кухненски Процеживающий Кофа Новинка
Кухненски Процеживающий Кофа

Този предмет дава възможност на готвачите да се създаде любимите семейни и елегантни ястия.Добавя плис

BGN 11.19