Треньор по якост на сцепление XINMAI, Регулируемо съпротивление 11-110 паунда (5-50 кг),Укрепитель за захващане на ръцете,Нескользящий Улавяне, идеална за упражнения за ре?

Треньор по якост на сцепление XINMAI, Регулируемо съпротивление 11-110 паунда (5-50 кг),Укрепитель за захващане на ръцете,Нескользящий

BGN 9.59

Новинка

Налично за поръчка

Регулируемо съпротивление 11-110 Паунда (5-50 кг).Ръкохватка лесно се побира в джоба или раницата си, ви позволява да тренирате ръка навсякъде и по всяко време.Отличен за повишаване на силата на захващане на ръцете и пръстите.Подобри силата на ръцете, пръстите, китките и ръцете.Започнете с подходящо за вас ниво на съпротива и увеличавайте по малко подобряване на силата на захващане. 1. Устройство за сила на захващане-това е един вид малък тренажерное обзавеждане за тренировка на силата на китката и ръката.Подходящи части на тялото, които трябва да се практикува в различни пози, също са различни.Практиката на "Една ръка на едната ръка", двете ръце могат да практикуват сила координация на двете ръце.Други пози упражняване на съответните части на тялото. 2. Силово оборудване за улавяне малък и лек, лесен за носене, не е ограничено с фиксиран времето и пространството;Упражнения за прихващане може за облекчаване на умора, да се направи мускулна exerciser-силен, да помогне за подобряване на кръвообращението, за запазване на кръвта в ставите и лесно да доведе до възпаление. 3. Приложими хора : продуктът е добър помощник за любителите на успоредни греди, тенис, тенис на маса, катерене и други спортове;В същото време е и спомагателно оборудване за тренировка мускулите на ръцете или наранявания на меките тъкани след рехабилитация.

Те също купуват с този продукт

Bosch 3397014422 чистачките на предното стъкло Новинка
Bosch 3397014422 чистачките на предното стъкло

Двойка плоски четки чистачки с първокласно оборудване.Осигурява добра и тиха протирку при всякакви мет

BGN 10.32
7000 Брой 3/4 Кръгли Точка Етикети Етикети С Цветово Кодиране, 20 Цвята, 100 Листа Новинка
7000 Брой 3/4 Кръгли Точка Етикети Етикети С Цветово Кодиране, 20 Цвята, 100 Листа

Диаметърът на всяка кръгла хлътва етикети е около 3 / 4 от инча (19 мм).Съдържа 100 листа с 20 различни цветове

BGN 12.79
Мъжки водоустойчив туризъм обувки Vitesse Fasttrack Columbia за мъже Новинка
Мъжки водоустойчив туризъм обувки Vitesse Fasttrack Columbia за мъже

Внесен.Гумена подметка.ВОДОУСТОЙЧИВ ОБУВКИ : мультиспортивная обувки Pinnacle, благодарение на нашата усъв

BGN 52.78